Tanulói vélemények az angol nyelvtanfolyamról

"2010 februárjában kezdtem a tanulást a BeHappy nyelviskolában. Nagyon megörültem, mikor az interneten megtaláltalak benneteket. Az én munkabeosztásom elég változó, és ez az iskola tudta kizárólagosan biztosítani számomra, hogy fejlesszem az angol tudásomat. Célom a nyelvvizsga mielőbbi megszerzését elérni. Nagyon meg vagyok elégedve az iskola színvonalával. Kiváló a tanári team, a tanulói vélemények is ezt tükrözik! Maximális tisztelettel és tudással vagytok felénk. Segítségetekkel könnyebben meg tudom érteni, ami számomra nehézségnek tűnik. Az, hogy egyéni haladással tudok tovább lépni a következő leckére számomra óriási lehetőség. Első lépésként az alapfokú nyelvvizsga a fontos számomra, mert nélkülözhetetlen a munkavállaláshoz. Természetesen, az hogy magamévá teszem a nyelv ismeretét, - megszerzett vizsgapapíron kívül- nekem külön igényem van a tudásra. Én csak gratulálni tudok Nektek és kívánok nagyon sok sikert és nagyon sok sikeres visszajelzéseket a tanulóktól.

Maximálisak a tárgyi feltételek, amit biztosítani tudtok tanulóitok számára. Jó érzés ide bejönni.

Csak így tovább!Köszönöm a lehetőséget, amit kínáltok. Szeretettel üdvözöllek benneteket:

M. Marika"

 

„Érdekes visszagondolni, hogy hol tartottam kevesebb, mint egy évvel ezelőtt. Mikor idejöttem, néhány egyszerűbb mondatot is csak nehezen, sokat gondolkodva tudtam összerakni, míg most úgy érzem, végre ki tudom fejezni a gondolataimat. Nem hibátlanul és nem egy levegővel, de érthetően és folyamatosan tudok beszélni. Ebben biztosan sokat segített, hogy leckék végén is kellett angolul beszélgetnem, és hogy kommunikációs gyakorló órákra is rendszeresen jártam és mindenki olyan barátságos, hogy képesek voltatok feloldani a legyőzhetetlennek hitt félelmemet az angolul való megszólalástól.

Jó, hogy itt saját tempómban haladhatok, és hogy ha valamit nem értek, addig magyarázzák nekem amíg le nem esik, miről is van szó.Általában mégis a kommunikációs órákat élvezem. Az olyan, mint egy kötetlenül beszélgetős teadélután, ami után még azt is elmondhatom, hogy tanultam valami újat.”

S. Dalma

 

„Köszönöm az itt oktató tanároknak odaadó segítségüket, biztatásukat, támogatásukat! Köszönöm a bátorítást, és a számonkérést, mely segít elérni a célomat, előbb az alapfokú, majd a középfokú nyelvvizsgát. Szeretek ide járni, mert az oktatás tematikája lehetővé teszi,hogy egyéni haladási ütemben beépüljön a „tudomány” a fejembe. Szeretek ide járni,mert mindig mosolygós emberekkel találkozom és mindenki segítőkész. Az e-mailen keresztül történő órára jelentkezésemet a lányok figyelemmel kísérik és rendszeresen visszajelzést kapok tőlük. Örülök, hogy van ez a suli."

C. Andrea

 

"A terveim között szerepel, hogy letegyem a középfokú nyelvvizsgát, ezért is jöttem a BeHappy Nyelviskolába. 2008 szeptembere óta járok a suliba és nagyon elégedett vagyok vele, hiszen a munkaidőmhöz tökéletesen tudom igazítani az óráimat, ráadásul mindig örömmel jövök, hiszen a fárasztó munkanap után itt tényleg öröm a tanulás. A tananyag és a BeHappy munkatársai mellett  a kommunikációs gyakorló órákat is nagyon szeretem, mert itt tényleg a gyakorláson van a hangsúly és nagyon jó hangulatban telnek!"

Cs. P. Erika

 
"Februárban kezdtem el angolul tanulni ebben az iskolában. Célom az volt, hogy képes legyek társalogni: megérteni másokat és kifejezni önmagam. 8 hónap telt el és eljutottam oda, hogy képes vagyok beszélgetést kezdeményezni, és akár társalogni is. Legtöbbször a szavak hiánya okoz nehézséget.
Nagyon tetszik az iskola tanítási módszere. Élvezem, hogy a saját ütememben tanulhatok és mindig azt a segítséget kapom, amire éppen szükségem van. Nekem így tökéletes, ahogy van. A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek.  Köszönök mindenkinek mindent.I would like to speak English very well!:-)"

F. Ágnes

 

„Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem az elmúlt fél évben, amióta idejárok, mind a szóbeli kommunikációban, mind a helyes nyelvtan használatában. A célom jelenleg a középfokú nyelvvizsga, de mindenképp szeretném tovább folytatni az angol tanulást, mert ha csak két hét szünetet tartok a gyakorlásban, már akkor érzem, hogy nem úgy jutnak eszembe a dolgok, ahogy megszoktam.”

S. Anna

 

"2009. szeptember óta járok ide angolt tanulni. 13 évig tanultam angolt (általános és középiskolában), de problémáim voltak a nyelvtani részekkel. Sajnos az iskolákban a tanároknak nincs ideje minden diákkal egyesével foglalkozni és én is ennek lettem az „áldozata”. Főiskolai tanulmányaimhoz és a mindennapi élethez szükségem van a nyelvvizsgára. Magántanárt keresgéltem az interneten amikor rátaláltam a BeHappyre. Eljöttem egy beszélgetésre és nagyon szimpatikusnak találtam a helyet és az árakat. El is kezdtem itt tanulni és nem bántam meg. A tanárok, a recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek. Nyelvtanulásban is szépen haladok. Minden alkalommal újabb csoda ér. Néha úgy gondolom,hogy semmit nem sikerült egy adott leckéből megjegyeznem, megtanulnom, de a leckezárások alkalmával rájövök, hogy de igen sikerült. Ezt köszönhetem a tanároknak, akik a századszorra is feltett buta kérdésemre is nagyon olyan türelmesen válaszolnak. Köszönöm Nektek! Reményeim szerint sokáig a „vendégetek” leszek."

Ny. Bogi

 

„Nagyon sok nyelviskolát kipróbáltam már, de többnyire ezeket 1-2 hónapon belül otthagytam, mivel a csoport érdekében a számomra nehéz részeket gyorsan átvettük, a könnyűeken meg számomra sokáig időztünk.
Nekem a Ti nyelviskolátok vált be a legjobban, s nem is szeretnék ezen változtatni. Rövid távú célom az idén a középfokú nyelvvizsga megszerzése. A hosszú távú cél pedig a kommunikáció szintű folyékony nyelvtudás elsajátítása (felsőfokú nyelvvizsga).
Nagyon tetszik az önálló haladás lehetősége. Nyelvtanilag kezdenek kitisztulni a dolgok az eddigi káoszból :)

A legtöbbet a legrövidebb idő alatt nálatok fejlődtem. Ami a legpozitívabb számomra, hogy ha kell, meg merek szólalni angolul és nem ijedek meg egy angol kérdéstől. Nagyon tetszenek a kommunikációs gyakorló órák, amik lehetőséget adnak a kommunikációra. Köszönöm nektek. Csak így tovább!”

R. Ferenc

 

"Teljesen meg vagyok elégedve az iskolával és a tanárokkal. A tanárok nagyon segítőkészek, bármi nehézségem volt, adtak gyakorló feladatokat vagy plusz információt, hogy hol lehet részletesebben utánanézni az adott problémának.

Célom a középfokú nyelvvizsga, és ezért mindent megteszek, hogy sikerüljön. Most már heti kétszer járok Tom practice óráira, ami nagyon hasznos, mert sok új szót tanulunk nála. Ebben az iskolában az a jó,hogy úgy haladsz , ahogy a tudásod engedi, nem kell másokhoz alkalmazkodni. Akkor jössz amikor időd engedi és nem vagy időhöz kötve.

És nem utolsó sorban a recepciós lányok türelmét és segítségét is köszönöm! Mindig mosolyogva köszönnek és segítenek ők is.

Köszönöm BeHappy"

S. Ildi

 

"Soha, sehol nem beszéltem még annyit angolul, mint itt nálatok. Itt az átlag életről, mindennapokról is lehet beszélni, ezt nagyon élvezem. Nekem személy szerint gyenge pontom a szavak tanulása, és nagyon jó, hogy itt legalább meghajtanak, ha a kikérdezésükről van szó. Valóban szeretek ide járni, itt nem csak kényszernek érzem az angol tanulást."

Z. Péter

 

"Mindkét könyvzáró teszten elsőre átmentem, amit tényleg nem gondoltam volna, és a szóbelin pedig megdicsért a vezetőtanár, szóval köszi mindent, tényleg nagyon jó érzés, szép munkát végeztetek velem. :-)"

K. Rita

 

"A legjobb budai nyelviskola! Köszönhetően Melindának, Krisznek, Orsinak, akik áldozatos munkájukkal hozzájárultak a fejlődésemhez. :) Fantasztikus, hogy itt tudok a saját ütememben haladni.:) Bár az írásom olvashatatlan, ám így a megoldásokat felolvasva a kiejtésem is extrán fejlődik.:) Az iskola nevéhez hűen a recepciós Flóra tényleg minden nap mosolyogva fogad. Köszönöm! :) Csak ajánlani tudom!"

B. Zsófia

 

"Kedves Angol tanáraim! Örülök, hogy megtaláltam ezt a nyelviskolát és ilyen jó kezekbe kerültem. Sajnálatos, de ez alatt a pár hónap alatt többet fejlődtem, mint 8 év alatt valaha. A nyelvtani része az angolnak végre kezd kitisztulni a fejemben, és ezt tudatosan próbálom alkalmazni a beszédben, ami mostanság már sikerülget. Köszönöm szépen a segítségeteket!

Ui: Ami nagyon tetszik ebben a suliban, hogy itt nem negatív senki!:-)"

H. Niki

 

„Kedves Behappys Tanárok! Már nagyon régóta küszködöm az angollal, de most, életemben először örömmel ülök le tanulni és majd’ minden óra után feldobódva megyek haza. Nagy örömet okoz számomra, amikor egy-egy leckén végigjutok, de legtöbbet az jelent, mikor Tom Practice óráin meg merek szólalni. Számomra mindig ez volt a legnehezebb, a beszéd. Azonban a Ti biztatásotokra már ez is könnyebb, mint az elején. Ha megszólítanak külföldiek az utcán, nem blokkolok le az első pillanatban. A legfőbb célom az hogy megint többet tudjak foglalkozni az angollal és minden szintet végigjárjak. Most megtorpanást érzek egy kicsit a haladásomban, de ez inkább annak köszönhető, hogy nem tudok annyit angolozni, mint szeretnék. Remélem ahogy közeledik a nyár, ez is egyre könnyebb lesz. Köszönöm eddigi segítségeteket és maradjatok továbbra is ilyenek!”

B. Sz. Tímea

 

"Kedves Tanáraim!

Örömmel tapasztaltam, hogy sikeresen elsajátítottam a Pre-Intermediate szint követelményeit, ami nélkületek nem sikerült volna. Hihetetlen türelmet, toleranciát és elnézőképességet figyeltem meg nálatok. Ezért nem is tudok mást mondani, mint hogy így tovább. Ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek eddigi teljesítményetekért."

U. Ádám

 

"Helyesebben írok, merem használni a „present perfect”-et, a szavakat és kifejezéseket, amelyeket tanultam be tudom építeni a meglévő angol szókincsembe. Bízom abban, hogy maximálisan feltudok készülni a középfokú nyelvizsgára. Szóval, még maradok! "

G. Szidónia

 

"Ráébresztett a BeHappy nyelviskola arra, hogy ha a képességeimnek megfelelő időt szánom a nyelvtanulásra, ami nálam igen sok időt jelent hetente (mert nem érzem magam egy nyelvi zseninek), akkor egy kurzus alatt eljuthatok/eljutottam odáig, hogy izgalom/feszengés nélkül elbeszélgetek angolul bárkivel, bármikor.

Ezt a tapasztalatot egy kedves, végtelenül figyelmes csapat segítségével szereztem meg. Sosem éreztem kellemetlenünl magam, amikor már kb. tizedszerre tettem fel ugyanabban a témában kérdést.

Most már elhiszem, hogy nekem is lehet nyelvvizsgám! :)"

K. István

 

"2010 februárjában kezdtem a tanulást a BeHappy nyelviskolában. A szintfelmérő teszt utáni a 3/2 szinten kezdtem el. Nagyon megörültem, mikor az interneten megtaláltalak benneteket. Az én munkabeosztásom elég változó, és ez az iskola tudta kizárólagosan biztosítani számomra, hogy fejlesszem az angol tudásomat. Célom a nyelvvizsga mielőbbi megszerzését elérni. Nagyon meg vagyok elégedve az iskola színvonalával. Kiváló a tanári team. Maximális tisztelettel és tudással vagytok felénk. Segítségetekkel könnyebben megtudom érteni, ami számomra nehézségnek tűnik. Az, hogy egyéni haladással tudok tovább lépni a következő leckére számomra óriási lehetőség. Első lépésként az alapfokú nyelvvizsga a fontos számomra, mert nélkülözhetetlen a munkavállaláshoz. Természetesen, az hogy magamévá teszem a nyelv ismeretét, - megszerzett vizsgapapíron kívül- nekem külön igényem van a tudásra. Én csak gratulálni tudok Nektek és kívánok nagyon sok sikert és nagyon sok sikeres visszajelzéseket a tanulóktól.
Maximálisak a tárgyi feltételek, amit biztosítani tudtok tanulóitok számára. Jó érzés ide bejönni.
Csak így tovább!Köszönöm a lehetőséget, amit kínáltok."

M-né Marika

 

"2009 őszén kezdtem el nálatok tanulni a nyelvet az esélytelenek nyugalmával, mert rákényszerültem, szükségem van a nyelvvizsgára a diplomához. Nem ez az első nyelviskola, amit elnyüvök, de ez az első hely, ahol tanulok is valamit. A probléma mindig az volt, hogy lemaradok a többiektől, de itt nincs kitől lemaradni, csak magamtól, és ez elég nagy hajtóerő.

Nagyon sok bennem a mentális blokk, ami lassan (nagyon lassan) kezd feloldódni, köszönhetően az itt tanítók végtelen türelmének és kedvességének. Tudom, hogy volt azért egy-két ember, akit sikerült kiborítanom, de hála végtelen empátiátoknak túljutottunk rajta. Elkezdtem beszélni, óvatosan, de elkezdtem. Váratlan helyzetekben még mindig leblokkolok, de egyre gyorsabban túl vagyok rajta. A tavasszal nálunk járó cserediákkal beszélgettem! Nagyon jó érzés volt! A legnagyobb eredmény azt hiszem, hogy elkezdtem magamban hinni, hogy képes vagyok megcsinálni. Ősszel nyelvvizsga!Kívánjatok sok szerencsét!"

B.Éva

 

"A szolgáltatásotokkal és a módszeretekkel nagyon elégedett vagyok. Az előbb tettem le az alap tankönyvzáró vizsgát 3/1 könyvből. A fejlődésemet én magam is látom, és tudom, hogy a beszéden, kifejezésen kell javítani. Nem csak a tanulói módszerrel, hanem a könyvvel is elégedett vagyok, jól bejött ez az új hely a sulinak! A motivációm az eddigiek alapján megszilárdult, sikerélményeim vannak. Kívánok Nektek minden jót, és azt, hogy továbbiakban is halljatok sok dicsérő szót, mert az Nektek is sikerélményt jelent."

O.Csilla

További tanulói vélemények itt.

Amit kínálunk Neked
Oldaltérkép

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás